Halfvastenoptocht Epen zaterdag 30 maart 2019


Zaterdag 30 maart aanstaande zal in Epen de 2e Halfvastenoptocht georganiseerd worden. Na het grote succes van afgelopen jaar heeft CV der Vooseschtoets besloten om ook dit jaar een Halfvastenoptocht door de straten van Epen te laten trekken op deze zaterdagmiddag. De stoet zal starten vanaf 14.11 uur vanuit de Terpoorterweg, de nieuwe route is maar liefst 2,5 km lang. De Halfvastenoptocht zal ontbonden worden op het Patronaatsplein in het centrum van het dorp. Nieuw dit jaar is dat er aansluitend een groot Halfvastenbal zal zijn in Gemeenschapshuis het Patronaat. DJ MAD Sound zal er voor zorgen dat de tent op zijn kop gezet wordt, zodat iedereen nog een laatste keer het carnavalsgevoel zal beleven. De vereniging doet hierbij dan ook een oproep aan alle einzelgängers, zaate hermeniekes, groepen en wagens in de Euregio om nog een keer het carnavalspekske uit de kast te halen en mee te doen. Inschrijven kan via vooseschtoets@live.nl. Verdere informatie is ook te vinden op de facebook pagina (facebook.com/vooseriek.)