Kennisgeving overlijden Leopold Vandenhove

 

Met verslagenheid willen wij u op de hoogte brengen dat ons lid, ere-lid en nestor van de vereniging Leopold (Pol) Vandenhove is overleden.

Pol was een zeer geliefd persoon en kon zowel met jong als oud overweg. Hij stond altijd voor iedereen klaar, had goede argumenten tijdens vergaderingen en dacht altijd mee.

Hij was een liefdevol, dankbaar mens en een carnavalist in hart en nieren. In 1958 was Pol Prins van de vereniging samen met zijn bloemenkoningin Josefien Willems, het secretariaat heeft hij 22 jaar bemand, dit jaar was hij maar liefst 60 jaar lid van de vereniging en de laatste jaren tijdens activiteiten in eigen dorp, als zijn gezondheid het toeliet, altijd present.

Samen met zijn vrouw Fien waren ze alle keren dat ze toch meegingen naar buitendorpse activiteiten  meer dan welkom, het was een extraatje als Pol meeging.

Bedankt Pol vur der sjunne tied wat ver saame mit ug en ut Fien hent gehad, adieje, rust zacht!

Wij wensen zijn vrouw Fien, dochter Lilian en schoonzoon Hubert, kleinkinderen Kas en Fleur maar ook de rest van zijn familie, vrienden en dierbaren heel veel sterkte moed en kracht toe in deze moeilijke tijd!

img_1631