Programma zittingweekend 2016

zittingweekend-2016

Vrijdag 18 november is het zover en zetten we het Carnavals seizoen voort met de Groeëte Carnavalszitting. Deze avond zullen we afscheid nemen van Prins Wiel V en zijn Prinses Anja en zal de nieuwe Prins(es) geproclameerd worden. De avond zal gevuld worden door diverse artiesten uit Ieëpe en omstreken. De jonge van der Road zullen ook hun debuut maken op de Groeëtte Carnavalszitting!

Aanvang 20.11 uur in Gemeenschapshuis ’t Patronaat, Patronaatsplein 1 te Epen.

Op zondag 20 november nodigen we alle kinderen uit voor de Jeugd Carnavalszitting. Deze middag zullen we afscheid nemen van Jeugdprinses Meike I en Hofdames Lieke en Isa en de nieuwe Jeugdprins(es) proclameren. Het thema van de zitting is “Ieëpe geet los in Tirol”.

Wie wil optreden kan dit voor 12 november doorgeven aan vooseschtoets@live.nl.

Aanvang: 14.11 uur – entree vrije gave.