Zitting weekend

Zitting weekend

Vrijdag 20 november is het weer zover, tijd om afscheid te nemen van Prins Wil IV en zijn Prinses Dionne, tijd om een nieuwe Prins(es) te proclameren.
Het spectaculaire programma heeft u vast al gezien op de flyer welke wij huis aan huis bezorgd hebben dit jaar. Mocht deze u ontschoten zijn, dit jaar hebben wij de volgende artiesten vastgelegd. Buuttereedner Hub Stassen om de lachspieren los te maken, voor de laatste keer de Promi Bröör, der Sven ohne Girls, Iech en die anger Tswei en verder is ook nog Annabel Anderson gecontracteerd.
De Epense artiesten zijn ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd o.a. Ozze Anton, Dansgroep Vooseschtoets, der Rossi en als klap op de vuurpijl wordt de nieuwe schlager gepresenteerd door Wiel Pinckaers.
Aanvang 20.11 uur in Gemeenschapshuis ’t Patronaat, Patronaatsplein 1 te Epen.

Zondag 22 november zijn alle kinderen welkom in Circus Olivinse . De eigen artiesten van Circus Olivinse blijken allemaal grote stuntelaars, daarom heeft het jeugdcomité de kinderen van de basisschool opgeroepen om hun eigen kunsten te vertonen tijdens de jeugdzitting.
Helaas zal er deze middag afscheid genomen worden van jeugdprins Olivier I en zijn minister Rinse en zal de nieuwe jeugdprins(es) 2016 worden geproclameerd. Clown Pipo Pé is al vastgelegd voor deze gezellige middag!
Aanvang: 14.11 uur – entree vrije gave.

Wist u al dat C.V. der Vooseschtoets ook een eigen facebookpagina heeft?
Kijk op www.facebook.com/VooseriekFlyer Zitting 2015, like de pagina en blijft op de hoogte van alle nieuwtjes!