Opening carnavalsseizoen

De maand november is aangebroken en dat betekent dat ook het carnavalsseizoen weer van start gaat. Carnavalsvereniging der Vooseschtoets heeft besloten om dit jaar een nieuwe invulling te geven aan de officiële start van het carnavalsseizoen 2015 – 2016. Daarom wordt hierbij iedereen van harte uitgenodigd om samen met de Hoogheden Prins Wil IV, Prinses Dionne, Jeugdprins Olivier I en Jeugdminister Rinse de carnaval in te luiden op woensdag 11 november in Residentie Herberg Peerboom. Er is een programma vol met stimmung voorbereid, zodat iedereen weer in de vasteloavendstemming komt. Harmonie Inter Nos zal medewerking verlenen aan deze avond door een optreden met gezellige carnavalsschlagere uit Epen en omgeving ten gehore te brengen. Daarnaast is artiest Gino “die singende piemont kirsche” uit Kelmis gecontracteerd voor een optreden. Het geheel wordt door DJ Jo Herben omlijst met veel vasteloavendmuziek, zodat iedereen wordt opgewarmd om veel polonaise te lopen. De avond gaat van start om 20.11 uur in Herberg Peerboom. CV der Vooseschtoets doet dan ook een oproep aan iedereen om er samen een geslaagde avond van te maken, u bent van harte welkom!